Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az árokba csúszott autóból kiesett két fiatal, az egyikük meghalt

Az árokba csúszott autóból kiesett két fiatal, az egyikük meghalt

Egy személyautó Hódmezővásárhely felől Szikáncs irányába tartott szombat délelőtt, mikor egy kanyarban a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és az autó az út menti árokba csapódott – írja a police.hu. Az MTI szerint a járműben utazó két fiatalember nem kapcsolta be a biztonsági övet, és kiesett a gépkocsiból. A személygépkocsi utasa életét vesztette, a sofőrt pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Hódmezõvásárhely, 2017. november 25.
Árokba csapódott autó a Hódmezõvásárhely és Szikáncs közötti 4415-ös út mellett 2017. november 25-én. A jármûben utazó két fiatalember nem kapcsolta be a biztonsági övet, és kiesett a gépkocsiból. A személygépkocsi utasa életét vesztette, a sofõrt pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
MTI Fotó: Donka Ferenc

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték.

(MTI, police.hu)