Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nótár Mary nővel él és szerette a kristályt – A nagy bulvárszemle

Nótár Mary nővel él és szerette a kristályt – A nagy bulvárszemle
  • Szombat délelőtt lesz Stadler József temetése Akasztón, a Bors szerint a 66 évesen elhunyt vállalkozó fia kérte fel Lagzi Lajcsit, hogy fújja a gyászzenét. A Dáridó szülőatyja az Il Silenciót játssza majd, a család felajánlotta, hogy megtéríti a költségeit, de a zenész ezt nem fogadta el.
  • Nótár Mary egy 18 éves lánnyal osztja meg az otthonát, aki az énekesnő gázsija felett is őrködik, írja a Story magazin. A lap megszólaltatta a mulatós előadó volt menedzserét, akivel az énekesnő épp perben áll. A cikkből kiderül, hogy Mary egy ideig a kristály nevű drogon élt.
  • Nem a TV2 a hibás, amiért szerdán elmaradt Liptai Claudia Appra magyar! című műsora. A Blikk a csatornától megtudta, a hiba nem a televízió vagy a gyártó cég rendszerében volt, hanem a külső stúdióban és a technikai lebonyolításért felelős alvállalkozó eszközében.
  • Nyereményjátékot hirdetett a Gáspár család, a Győzikéék saját pálinkájukat sorsolják ki, két szerencsés kóstolhatja meg a szilvából készített italt, írja a Bors.