Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már nincs kórházban a suta kőbányai bankrabló

Már nincs kórházban a suta kőbányai bankrabló

Még csütörtökön átszállították a kórházból a Teve utcai rendőrpalotába, ahol kihallgatták.

Az első hírekkel szemben csak könnyen sérült meg és már nincs kórházban az a férfi, aki csütörtökön délelőtt akart kirabolni egy bankot Kőbányán, de menekülés közben elütötte egy kisteherautó.

A 33 éves férfinak sikerült is elhoznia egy nagyobb összeget a bankból, de a rendőrök a Kőrösi Csoma Sándor útnál egy járdaszigeten utolérték. A rabló először a járőrökre fogta a fegyvert, majd az úttestre lépett, ahol elütötte egy autó. A férfit a mentők kórházba szállították, de azt a sofőrt is ellátták, aki elsodorta a menekülő rablót.

Fotó: Zoom.hu

A Zoom.hu információja szerint a férfit már tegnap átszállították a kórházból a Teve utcai rendőrpalotába, ahol kihallgatták. Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a Zoom.hu kérdésére azt mondta, hogy a férfi ellen fegyveres rablás bűntette miatt indítottak eljárást és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője kérdésünkre azt mondta, hogy az ügyészség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását, amiről holnap délelőtt dönt a bíróság.