Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Íme, az ember, aki fémhulladékból épített rakétát, hogy bebizonyítsa, a Föld márpedig lapos

Íme, az ember, aki fémhulladékból épített rakétát, hogy bebizonyítsa, a Föld márpedig lapos

A bátor limuzinsofőr szerint a hazug asztronauták miatt hisszük azt, hogy a Föld kerek. De Elon Musk rakétái sem igaziak, és a NASA-t kerekföld-hívő szabadkőművesek irányítják.

Emberünket Mike Hughesnak hívják, 61 éves, Kaliforniában tengeti életét, Guinness-rekorder limuzinsofőr, és sokunkkal ellentétben laposföld-hívő. Hogy bebizonyítsa nekünk igazát, mármint azt, hogy a Föld lapos, saját készítésű, fémhulladékból készült rakétájával szombaton fog felemelkedni az égbe a Mojave-sivatagból.

Hughes tervei szerint 550 méteres magasságba repül majd, és 1600 métert tesz meg. Első ránézésre ez nagyon kevés lesz, de tudja ezt emberünk is, és hangsúlyozza, hogy ezek még csak az első lépések ahhoz, hogy a későbbiekben akár mérföldekkel a Föld fölé emelkedhessen, és végre elkészíthesse a kerekföld-hívőket leleplező fotóit.

Azonban Hughes saját elmondása szerint sem a legjártasabb emberek közé tartozik a rakétaépítés területén, ráadásul túl van már egy balesettel végződő sikertelen kísérleten, csak azért imádkozhatunk, hogy élje túl ezt az utazást.

Hughes szerint azért van szükség az ő tevékenységére, mert a NASA-t kerekföld-hívő szabadkőművesek irányítják, akikkel a hazug asztronauták hitették el, hogy a Föld kerek, és amúgy is, Elon Musk rakétái sem igaziak.

Legutóbb egy amerikai rapper szerette volna bebizonyítani, hogy a Föld lapus. Neki akkor olyan asztronauták üzentek, mint Terry Virts, Buzz Aldrin és Scott Kelly.

(via Sciencealert)