Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Baukó Éva beszólt az RTL Klubnak

Baukó Éva beszólt az RTL Klubnak

Alaposan kiosztotta volt munkaadóját az egykori valóságshow hős. A Való Világban megismert Baukó Éva szerint az RTL Klub becsapta őt.

A csatorna ma tartott sajtótájékoztatót a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadáról, az eseményen levetítettek egy Best of klipet is a műsor legjobb pillanataiból. Az összeállításban azonban nem jelenik meg Baukó Éva, ami igencsak rosszul esett a korábbi hisztikirálynőnek.

“Sértve érzem magam, mert a Celeb vagyok ments ki innen ! sajtótájékoztatóján mindent elkövettek azért, hogy rólam a best of-ban egy másodperc se jelenjen meg. Méltatták az akkori mellékszereplőket, de

rólam , aki a hátamon elvittem a show-t, egy pillanatnyi vágóképet se tettek be! Tudom, hogy ezt tudatosan tették.”

 

– írta Baukó a Facebook-oldalán.

A reality sztár sértődöttségében több kulisszatitkot is elárult a műsorról.

 

“A főszerkesztő -R.K.- nap mint nap kért tőlem, annak érdekében, hogy a műsor életszerűséggel szembe menve, a műsor egy megírt történet mentén haladhasson. Teljesen ellentétes volt az akkori énemmel az a sok negatív esemény , amit rólam a tv-Ben megismertek. De R.K. kérésére és utasítására mindig megtettem , amit a háttérben feladatként kiadott nekem.

Vállaltam mindezt azért, mert ott a dzsungelben ígéretet kaptam , hogy ha vállalom a negatív főszereplőt és mindent elvégzek, akkor műsorvezetést kaphatok és a jövőben is fogok szerepelni a műsoraikban.”


Baukó Éva hozzátette, egyébként nem is érdekli a dolog, csak ki akarta adni a dühét.