Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy kaparós sorsjegynek köszönheti életét ez a kislány

Egy kaparós sorsjegynek köszönheti életét ez a kislány

Az 51 éves Brian Smith és felesége, a 30 éves Sarah az angliai Barrow-in-Furness-ből nem sokkal 2013-as esküvőjük után elhatározták, hogy gyermeket vállalnak, de sokáig nem jártak sikerrel – számolt be a The Sun.

2015 szeptemberében Sarah nagymamája, Betty egy 2 fontos kaparós sorsjeggyel 5000 fontot (körülbelül 1,7 millió forintot) nyert és elhatározta, hogy szétosztja a pénzt az unokái között.

Brian szerint az eredeti terv az volt, hogy a pénzből egy kiskutyát vesznek a nagyinak, de a nővérek végül összegyűltek és úgy határoztak, megajándékozzák inkább a párt egy kisbabával.

Az ifjú házasoknak ugyanis nem volt pénzük a lombikprogramra, és az ezt támogató alaptól sem kaptak támogatást, mert Briannek már van két gyermeke. Viszont sikerrel vettek részt egy másik programban, amellyel petesejthez jutottak. A párnak lett egy tökéletes embriója és minden remekül alakult a terhesség során.

Sajnos Sarah 90 éves mamája már nem érte meg dédunokája születését, aki nagyszülője után a Betty-Ellen nevet kapta.