Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Az MSZP trollkodik: mindenhol legyen olcsóbb az üzemanyag

„Tállai András választókörzetében az államtitkár közbenjárására a MOL csökkentette a benzin és gázolaj árát. Az MSZP úgy gondolja, hogy a mezőkövesdi megoldást országosan is alkalmazni kell. Az MSZP szerint minden magyar ember megérdemli, hogy olcsóbban vásárolhassa az üzemanyagot” – áll a párt lapunkhoz eljuttatott közleményében.

https://zoom.hu/2017/11/14/orban-gratulal-tallainak-az-olcsobb-benzinhez

Szerintük ha az árcsökkentéshez elegendő az állampolgári megkeresést követő képviselői kezdeményezés, akkor a MOL-nak teljesítenie kell az MSZP országgyűlési képviselőinek kérését. Amennyiben elutasítja a megkeresést, akkor meg kell válaszolnia, hogy miért élvez kiemelt szerepet Mezőkövesd, illetve Tállai András.

„Addig azonban továbbra is nyitott kérdés, hogy Tállai András államtitkárként és a NAV elnökeként, tisztségével visszaélve, nyomást gyakorolt-e a MOL-ra vagy a cég is beszállt-e a Fidesz melletti kampányba” – írták.

Közben az MSZP egyik képviselője a saját útját járja, és külön is kezdeményezte az olajtársaságnál, hogy a saját körzetében élőknek olcsóbb üzemanyag – vette észre a Hvg.hu. A képviselő közvetlenül a MOL vezérigazgatójának, Hernádi Zsoltnak írt levelet, amit a Facebookon is közzétett. Ebben 5 forint kedvezményt kér a gázolaj árából, és 11-et a benzinéből Csongrád megye 01., 02., 03., 04. számú országgyűlési egyéni választókerületeiben.

https://www.facebook.com/szabo.sandor.szeged/posts/1732515866781056