Tom Sizemore állítólag egy 11 éves kislányt molesztált egy forgatáson

Tom Sizemore állítólag egy 11 éves kislányt molesztált egy forgatáson

Tom Sizemore amerikai színészt 2003-ban elküldték a Born Killers című film forgatásáról, mert azzal gyanúsították meg, hogy molesztált egy 11 éves kislányt – írja a Hollywood Reporter több, a forgatáson részt vett személy nyilatkozataira hivatkozva.

Az eset állítólag akkor történt, amikor a gyerekszínész Sizemore ölébe ült egy fényképhez, amire a filmhez volt szükség. A kislány aznap nem beszélt a történtekről senkinek, de másnap elmondta az anyjának, aki szólt a film producereinek. A producerek azt javasolták a szülőknek, hogy forduljanak a rendőrséghez, ők viszont nem tettek feljelentést. A színészt elküldték a forgatásról, bár pár hónappal később visszahívták néhány jelenet újraforgatására.

A most 26 éves lány a neve elhallgatását kérte, és nem akarta kommentálni az esetet, csak annyit mondott, hogy nemrég ügyvédet fogadott, nemcsak Tom Sizemore, de saját szülei ellen is jogi lépések megtételét fontolgatja.

Sizemore annak idején tagadta a vádat, most jogi képviselője csak annyit mondott, nem kommentálják az ügyet.

A színész karrierje nem szűkölködik a botrányokban. Egész életében drogfüggőséggel küzdött, 2007-ben letartóztatták, mert metamfetamint találtak nála. 2003-ban elítélték, mert bántalmazta akkori feleségét, Heidi Fleisst.