Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Pálfi György nem akar részt venni Andy Vajna bűnügyeiben

Pálfi György nem akar részt venni Andy Vajna bűnügyeiben

Elég erős állításokat fog tenni Veiszer Alinda beszélgetős műsorában a rendező Pálfi György. A férfi azt állítja, hogy “Vajna kitalálta azt, hogy ő az üzlettársaival létrehoz egy ilyen filmfinanszírozó társaságot, amelyik megfinanszírozza ezt a maradék 10 százalékot, cserébe az összes olyan jogokért, ami nekünk az a maradék pici kis jogunk megmaradt azt oda kell adni. Felálltam, borítottam az asztalt, és azt mondtam, hogy én ilyen bűnügyekben nem veszek részt.”

https://www.facebook.com/veiszeralinda/videos/1858591820817795/

Pálfi éveken keresztül dolgozott a Toldi Miklósról szóló filmjén, és meg is kapott volna a filmalaptól 2 milliárd forintos támogatást is kapott volna, de a forgatások végül el se kezdődtek. Pálfi 2014-ben árulta el, hogy azért nem, mert Vajna azt akarta, hogy a csatajeleneteket egy amerikai ismerőse forgassa le, mivel ő nem lenne képes élvezetesen leforgatni őket, ebbe pedig így Pálfi nem ment bele.