Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Félholtra kínoztak egy nőt egy eldugott kecskeméti tanyán

Félholtra kínoztak egy nőt egy eldugott kecskeméti tanyán

Hőlégfúvóval égette össze az arcát, baseballütővel törte szilánkosra a lábszárát – ilyen és ehhez hasonló, válogatott módszerekkel gyötörte hónapokig élettársát egy férfi egy kecskeméti tanyán.

A bántalmazások tavaly októberben kezdődtek, miután a férfi kitalálta, hogy párjának szeretője van. A vádirat szerint miután az asszony félelmében bevallotta, hogy élettársa testvérével van viszonya, a férfi összeégette a nő arcát és 3 milliméteresre levágta a haját.

A nő ezután már egyáltalán nem hagyhatta el a tanyát és segítséget sem mert kérni, a kínzások viszont tovább folytatódtak. Volt olyan, hogy a férfi ököllel arcon ütötte, majd egy késsel többször beleszúrt a lábfejébe, de olyan is történt, hogy

vontatókötéllel összekötötte a nő nyakát és bal lábát, majd a földön húzta.

A vádirat szerint a férfira 2016. november 10-én este újabb féltékenységi roham tört és egy vascsővel kezdte ütni az akkora már teljesen legyengült nőt. Másnap reggel, amikor a gyerekeik már ébren voltak, folytatta a kínzást: össze-vissza verte az asszonyt, majd az egyik gyermekkel behozatott egy csőfogót és azzal ütötte élettársát. Miután a vért a lányukkal feltöröltette egy kést is hozatott a gyerekkel, amivel aztán többször megkaristolta a nő combját.

Az asszony végül úgy menekült meg, hogy élettársa felhívta az egyik lánytestvérét, akinek be kellett vallania, kivel van viszonya. A férfi azzal zárta a beszélgetést, hogy meg fogja ölni a nőt. A testvér ezután értesítette a nő rokonait, akik pedig szóltak a rendőrségnek.

Az ügyészség szerint ha a nő nem részesült volna orvosi ellátásban, akkor vérmérgezésben, illetve a törések és a vérveszteség miatt meghalt volna.

A férfit időközben a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pedig különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete, a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, valamint 5 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat ellene.