Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Egymillió forintra büntetik, mert Fradi-meccsre ment

A Diósgyőr focistája, Busai Attila nem játszhatott a hétvégi Balmazújváros elleni meccsükön, miután összegyűjtötte az eltiltáshoz szükséges sárga lapokat, de képes volt azt mondani, hogy otthon csapattársai meccsét a tévéből. Ezt megengedte neki Bódog Tamás vezetőedző, de utána kiderült, hogy Busai nem csak nem nézte meg a DVTK elvesztett meccsét, hanem valójában a komoly balhé miatt emlékezetessé vált Fradi-Debrecen meccset nézte meg a helyszínről, erről pedig fénykép is készült. A csakfoci.hu információi szerint a Busait ezért laza egymillió forintra büntette az edző, ami a finom hazugság előtt csak félmillió lett volna.

Busai Attila 2012 és 2017 között a Fradi játékosa volt, a szurkolókkal jó viszonyt is ápolt, ezért nem csoda a ferencvárosi kötődése. Az már más kérdés, hogy ezek után mit fognak szólni azok a miskolci szurkolók, akik az ősellenségnek számító Fradi miatt eleve nehezen fogadták el a középpályást.