Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ha már a régi foci nem, legalább a hangulat visszatért a Groupama Arénába

Ha már a régi foci nem, legalább a hangulat visszatért a Groupama Arénába

https://youtu.be/Z1nF2rX0RPE

Bár a sajtó most épp attól hangos, hogy egyelőre tisztázatlan körülmények között késelés és lincselés volt a Fradi-Debrecen NB I-es mérkőzés alatt a lelátón, azért vannak emberbarátibb részei is a november 4-i meccsnek, illetve a Fradi-tábor visszatérésének. Például az, hogy meccshangulat volt, hosszú idő után újra buszkonvojjal érkeztek Budapestre a vidéki fradisták, hogy leginkább zöld füstbe borítsák a Népliget környékét, majd meccs alatt a stadiont is. Azt igazán nem mondanám, hogy olyan békés volt a hangulat, mint az egy nappal ezelőtti DAC-Slovanon, de hát a Fradi környéke soha nem erről szólt, hanem a már szinte katonás szurkolásról, meg arról, hogy hosszú idő után az FTC újra teltházat tudott csinálni a Groupama Arénában.

Anyagaink a fradisták szombati verekedéséről:

(A videó elkészültéhez a Ferencvárosi Torna Club semmiféle segítséget nem nyújtott, a meccseikre minden újságírói és fotós akkreditálásunkat elutasítják.)