Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Darth Vader lesz Simba apja az új Oroszlánkirályban

Darth Vader lesz Simba apja az új Oroszlánkirályban

Jon Favreau azután, hogy tavaly megcsinálta A dzsungel könyve Disney-feldolgozásának élőszereplős verzióját, újabb Disney-klasszikust dolgoz fel színészekkel és teljesen felújított animációval, ezúttal a gyerekfilmes óriás egyik legsikeresebb rajzfilmje, az 1994-es Az oroszlánkirály van terítéken.

Eddig nem sokat lehetett tudni a készülő filmről, csak azt, hogy valamikor 2019-ben várható. Most viszont bejelentették gyakorlatilag a teljes stábot.

A főszereplő Simbát Donald Glover alakítja, akit főleg sorozatokból, illetve a Mentőexpedíció című filmből ismerhetünk, a barátnőjét, Nalát pedig Beyoncé fogja eljátszani, de legalábbis a hangját adni hozzá.

Simba apja. Mufasa a filmtörténelem egyik legismertebb hangja lesz, James Earl Jonest a legtöbben onnan ismerik, hogy az ő hangján szólal meg Darth Vader a Star Wars-filmekben. A Judd Apatow-vígjátékok egyik állandó kelléke, Seth Rogen lesz Pumbaa hangja, Timont pedig a főleg sorozatszereplő Billy Eichner szólaltatja majd meg. Az igazán ismert stábtagok közé tartozik még John Oliver is, az amerikai műsorvezető Zuzut, a tukánt alakítja majd a filmben.

(via Slashfilm)