Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bin Laden számítógépén Mr. Beant és Jennifer Lopezt is találtak

Bin Laden számítógépén Mr. Beant és Jennifer Lopezt is találtak

Szerdán számos olyan dokumentumot tett nyilvánossá a CIA, amelyek között Oszama bin Laden naplójából és számítógépének fájljaiból is van jó pár csemege. Az egykori terroristavezér előbbiben írta azt első nyugat-európai utazása kapcsán, hogy túlságosan lazák errefelé az erkölcsök.

Ehhez képest a számítógépén talált fájlok között ott volt néhány Mr. Bean-epizód, és egy 2 másodperces hangfájl is, amelyen az hallható, hogy Jennifer Lopez énekes és színész honlapjának látogatóit köszönti: „Szeretném üdvözölni a JenniferLopez.com-on”. A hangfájl nem túl jó minőségű, és a kilencvenes évek végére emlékeztet, ami nem meglepő, hiszen Lopez honlapja 1999-ben indult.

A CIA összesen 470 ezer dokumentumot hozott nyilvánosságra abból a házból, ahol Oszama bin Ladent megölte az amerikai hadsereg különleges alakulata. A dokumentumok között 79 ezer kép- és hangfájl található, és több mint 10 ezer videó.

(via Dailydot, Newser)