Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Jobban rálátna az állam Andy Vajna kaszinóira

Jobban rálátna az állam Andy Vajna kaszinóira

Közel félmilliárd forintot kap 2017 és 2019 között a Szerencsejáték Felügyelet (SZF) informatikai fejlesztésre a kormánytól, így a hatóság hatékonyabban ellenőrizhetné, hogy Andy Vajna kaszinóiban betartják-e a pénzmosást tiltó szabályokat – Írja a Magyar Nemzet.

A kaszinókban működő nyerőgépeknek nincs internetes kapcsolatuk, a NAV eddig nem látott rá a játékgépekre. Az automatákba nem építették be ugyanis az integrált ellenőrző készüléket, az állam így nem lát rá ezek forgalmára.

Az SZF-nél az informatikai fejlesztés várhatóan csak a 2018-as választás után készül el. A lap szerint a beruházásnak a Vajnához köthető Vegas.hu nevű online kaszinó terjeszkedéséhez lehet leginkább köze. Nem zárható ki, hogy a jövőben például kocsmákba is terminálokat telepítenének, így ha online formában is, de újra országszerte lehetne játszani. Ehhez viszont valamilyen szerverkapcsolat lehet szükséges a Szerencsejáték Felügyelethez.