Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Na, ilyet még nem láttunk: Majka énekel

Na, ilyet még nem láttunk: Majka énekel

Majka Mindenki táncol címmel állt elő új számmal, ami egy igazi nosztalgiahimnusz a 90-es éveknek. A számhoz készült klip is egyértelműen a VHS-korszakot idézi meg, nemcsak a jellegzetes képhibákkal, hanem például a klipben látható ruhákkal, tánckarral és úgy általában az egész körítéssel.

https://www.youtube.com/watch?v=WfDdGWfVu0E&feature=youtu.be

A szám a régen minden jobb volt gondolatmenetet veszi végig, megemlékeznek benne a videódiszkókról, DJ Bobóról, de utalás szinten megvan a Scooter Hyper Hyper című slágere is. Majka arról rappel, hogy akkor még mindenki boldog volt, annak ellenére, hogy mennyire csóró volt például az énekes akkoriban.

Az énekes szónak most Majka esetében azért van különleges jelentősége, ugyanis a szám igazán fontos elemei közé tulajdonképpen semmi sem tartozik a fent felsoroltak közül. Az igazi truvájság ugyanis az, hogy a klip elején Majka

énekel!

Ilyet még nem hallottunk tőle, és hát a néhány sornyi dalolásból kiderül az is, hogy talán nem véletlenül.