Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orbán veje kertes villát vásárolt magának Kútvölgyben

Orbán veje kertes villát vásárolt magának Kútvölgyben

Tiborcz István, Orbán Viktor veje kertes villát vásárolt magának Budapest egyik legdrágább környékén, a 12. kerületi Kútvölgy virányosi részén, írja az Átlátszó.

A lap szerint ennél a városrésznél alig találni előkelőbbet Magyarországon, a környéken több százmillió forintért hirdetnek hasonló villákat. Az egyik legismertebb online ingatlanhirdető portál találatai szerint a lakások átlagos négyzetméterára meghaladja a 600 ezer forintot, egy hasonló paraméterekkel bíró ingatlant pedig 369 millió forintért kínált a hirdetője.

Orbán Ráhel férje adásvétel címén szerezte meg az 1536 négyzetméteres villát, amelynek az ingatlan-nyilvántartás szerinti egyedüli tulajdonosa, de mivel házasok Orbán Ráhellel, az ingatlan közösnek számít. Az épület 11 szobás, 393 négyzetméteres és eklektikus stílusban épült.