Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ismét egy amerikai bandának készített klipet Gróf Balázs

Ismét egy amerikai bandának készített klipet Gróf Balázs

Most jelent meg a Red Fang zenekar új videóklipje, ami egyben egy újabb munkája a pécsi rajzolónak, Gróf Balázsnak. A Zoom.hu-nak elmondta, a klipet májusban kezdte el elkészíteni a Not For You című dalra a zenekar kiadója, a Relapse Records felkérésére. Mivel az előző két videója az Obituary dalaihoz készült, így nem meglepő, hogy a Red Fang klipjét is ő készítette el, akik ugyanannál a kiadónál vannak.

https://www.youtube.com/watch?v=mAwp-oLxReE&t=4s

Balázs arról is beszélt, hogy teljesen szabad kezet kapott a munkájában, a sztori az ő fejéből pattant ki, a zenekar tagjai csak annyit kértek, hogy tényleg olyan lemezek szerepeljenek a klipben amiket ők szeretnek. Tavaly olvasott egy interjút a Red Fang tagjaival, amiben a kedvenc lemezeikről beszéltek, és ez a cikk adta az ötletet a klip sztorijához.

Több mint 21 évig képregényeket is rajzolt, ezt a munkáját jelenleg szünetelteti „Nem határoztam el, hogy mától ezzel vagy azzal foglalkozok csak és mással nem. Most éppen nem rajzolok képregényeket lapoknak és ezt nem is bánom. ’96 ban kezdtem el, talán nem árt egy kis szünetet tartani” – mondta Gróf.

Nem túl meglepő, hogy ekkora a kereslet Gróf munkái iránt, az Obituarynak készített két klipje közül a Youtube-on a két éve megjelent Violance 1,8, míg a hat hónapja kijött Ten Thousand Ways To Die 1,3 milliós nézettséggel bír, a Facebookos megtekintésekkel együtt már 5 milliós nézettséggel bírnak a munkái, ami a death metal műfajában igen szép eredmény.

https://www.youtube.com/watch?v=tEznVpX4MBE

A továbbiakról elmondta, hogy egy újabb amerikai zenekarnak készít klipet, amit már el is kezdett, de az, hogy melyiknek, egyelőre még titok.