A nagy bulvárszemle: Palvin Barbi padlóra küldte Majkát

A nagy bulvárszemle: Palvin Barbi padlóra küldte Majkát
  • Véletlenül már a kérdés feltevése előtt elárulta a jó választ Majka az 50 milliós játszma versenyzőinek. A kérdés így hangzott: Melyik Forma 1-es pilótával boronálja össze a bulvársajtó Palvin Barbarát? Majka a földön fetrengve röhögött a bakin. A Bors megkereste a TV2-t Majka bakizásával kapcsolatban, a csatorna így reagált az esetre: Majka bakija nem befolyásolta a játék végeredményét. A játékosok új kérdést kaptak, amit helyesen válaszoltak meg, egy későbbi kérdésen estek csak ki.
  • A Blikk információja szerint a Hujber Feri néhány hete már Vancouverben él, a családja nélkül szelte át az óceánt, hátrahagyott mindent, ami Magyarországhoz köti. Hujber nem akart nyilatkozni, de egy közeli ismerőse szerint szerencsét próbál odakinn, az biztos, hogy a nyáron forgatott Valami Amerika 3. részéért kapott pénzt használja fel.
  • Pszichiátriai osztályon kezelik az X-Faktor e héten kilépő versenyzőjét, Nagy Krisztiánt (20) – értesült a Blikk. A tehetség az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégsem vág bele a műsor döntőjébe, úgy érezte, nincs elég ereje a versenyhez.
  • A sztárbansztáros Ekanem Bálint kilövette a fülét, “hogy tökéletes Elton John lehessen” belőle, írja a Bors.