Orbán Viktor is feltűnik a Mr Robot új évadában

Orbán Viktor is feltűnik a Mr Robot új évadában

A héten indult a Mr Robot című sorozat harmadik évada, amiben tovább folytatódik az első évadban megismert technoanarchisták kalandja. A Harcosok klubja mondandóját követő és továbbgondoló, elit- és rendszerellenes, a mindent behálózó technológiák jelentette kockázatokra rávilágító sorozat legújabb epizódjában egy, a sorozatra jellemző bús jövőképet festő monológ közben feltűnt az amerikai elnök, Donald Trump is.

A jelenet érdekessége magyar szempontból, hogy feltűnik benne egy pillanatra a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor is, ugyanis pont egy olyan részletet vágtak be Donald Trumpról, amikor mögötte állt Orbán.

Az epizódban ezen a részen egyébként Donald Trump eltorzított hangját halljuk, amint indulatosan beszél Amerika nagyszerűségéről, miközben a főszereplő hekker arról magyaráz, hogy mindannyian csak bábok vagyunk a világ vezetőinek kezeiben. A fenti videóban nagyjából 2:20-tól kezdődik a rész, amikor Orbán Viktor is látható, de a jelenet egésze meglepően jól működik úgy is, ha nem Donald Trumpra, hanem Orbán Viktorra kihegyezve nézzük.

(via Sorozatjunkie)