18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Kétszer szült gyereket az apjának, a másodikat a családjával együtt ölték meg

Kétszer szült gyereket az apjának, a másodikat a családjával együtt ölték meg

Éveken át erőszakolta egy boldvai apa 10 éves kislányát, aki aztán 15 évesen és 19 évesen is teherbe esett és gyermeket szült a férfinak. Arról, hogy az apa rendszeresen molesztálja a lányt a feleség is tudhatott, a szüléseknél ugyanis a nő is segített. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egészen bizarr ügy részleteit hozta nyilvánosságra.

A vádirat szerint a 49 éves férfi és 39 éves felesége hét közös kisgyereket neveltek, de akkor még velük lakott 20 éves nagylányuk is.

Az apa először 2006-ban közeledett kislányához, aki először 2011-ben szült gyereket édesapjának. A csecsemőt azonban apa nélkül anyakönyveztették, hogy ne derüljön ki a családon belüli erőszak.

Négy évvel később, 2015-ben a lány viszont megint teherbe esett, de miután 2016 júniusában megszülte csecsemőjét, szüleivel az újszülöttet rongyokba csomagolták és egy ágyneműtartóba tették azzal a szándékkal, hogy később majd ellássák a holttestet. Csakhogy időközben az akkor 19 éves lány rosszul lett és kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nem sokkal korábban szült. A rendőrök másnap találták meg a gyereket a házban, de segíteni már nem tudtak rajta.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség

Megint nem működött a jelzőrendszer

Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője a Zoom.hu-nak azt mondta, hogy a szülőkön és lányukon kívül mást nem vádolnak bűncselekménnyel. A védőnő, a gyerekorvos és a pedagógusok felelőssége sem merült fel. Annak ellenére sem, hogy a lány mindössze 14 éves volt, amikor először teherbe esett. Tanúvallomások szerint az első szülés után a szülők szinte teljesen elzárták a lány a külvilágtól, de ez mégsem tűnt fel senkinek.

Amikor tavaly júliusban a rendőrök megtalálták a csecsemő holttestét a család házában, hónapokig az sem derült ki, hogy az akkor már 20 éves nőt megint apja ejtette teherbe.

Végül a DNS-vizsgálatokból derült ki, hogy a lány mindkét gyermekének a nagyapja az apja is.

A szülőket végül csak idén áprilisban vették őrizetbe, majd helyezték előzetes letartóztatásba. Lányuk ugyan szabadlábon védekezhet, de gyermekét elvették tőle és nevelőszülőknél helyezték el.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség előre kitervelt, tizennegyedik életévét be nem töltött sértett sérelmére elkövetett emberölés bűntette, szexuális erőszak bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat.