Lovasi András: Ha nincs kormányváltás, 30-40 évig ez lesz

Lovasi András: Ha nincs kormányváltás, 30-40 évig ez lesz

Lovasi András a holnap megjelenő Magyar Narancsnak adott interjújában adott szokás szerint elég borús hangulatú interjút. A Kispál és a Borz egykori és a Kiscsillag jelenlegi frontembere bónuszként azt is felajánlotta, hogy ha a teljes ellenzék képes összefogni a Fidesz ellen, ő akár az arcát is adja hozzá.

“Matematikailag csak úgy lehet ezt a kormányt leváltani, ha a balosok meg a kispártok az LMP-től a Momentumig összehoznának egy választási koalíciót a Jobbikkal. Ennek a koalíciónak az lenne az egyetlen célja, hogy a Fidesz–KDNP-kormányt elküldjék, ami azért lenne fontos, mert szerintem ez az utolsó esély, hogy ez választásokon történjen meg. Ha nem így lesz, márpedig úgy tűnik, hogy nem, akkor úgy harminc-negyven évig maradhat, ami most van, kábé ennyi az autokráciák és diktatúrák szavatossági ideje” – mondta, majd még kicsit oda is rúgott Orbán Viktor kedvenc szlogenje felé.

“Ha lenne egy ilyen, akkor szívesen lennék plakátfiú, mert ahogy Orbán Viktor mindig mondja, össze kell fognia az országnak! Ez igaz – csak éppen az ellen a tizenvalahány ember ellen, aki most a markában tartja.”