Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Öt hónap alatt négy nőt erőszakolt meg egy budapesti férfi

Öt hónap alatt négy nőt erőszakolt meg egy budapesti férfi

Csak az arcát takarta el valamilyen maszkkal vagy sállal, egyébként teljesen meztelenül támadta meg a nyílt utcán Zuglóban a nőket az a 28 éves férfi, aki ellen most emelt vádat a Fővárosi Főügyészség.

A férfi éjszakánként autóval követte áldozatait, akiket aztán a földre rántott és sokszor ököllel ütötte az arcukat, hogy megtörje ellenállásukat. Volt olyan nő, akinek eltörte az arc-, szemüreg- és állcsontját is, felépülése pedig hónapokig tartott.

https://www.youtube.com/watch?v=wFyYfr-jzH4

A vádirat szerint a férfi 2016 december és 2017 április között négy nőt akart megerőszakolni, de csak kettőt tudott, másik két áldozata olyan hangosan kiabált, hogy a közelben lakók meghallották őket és a segítségükre siettek.

Az ügyészség az előzetes letartóztatásban ülő férfit négy rendbeli szexuális erőszak bűntettével illetve kísérletével, valamint súlyos testi sértés bűntettével vádolja.

A férfit legfeljebb 12 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.