Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Agyonlőttek egy rendőrt a texasi műegyetemen

Agyonlőttek egy rendőrt a texasi műegyetemen

Egy diák nyitott tüzet a rendőrökre és egyiküket halálosan megsebesítette helyi idő szerint hétfőn a texasi műszaki egyetemen, írja az MTI.

Az egyik kollégiumi szobából kértek segítséget az egyetemi rendőrirodától. Két járőr vonult ki, a szobában pedig kábítószert találtak. Az egyik diákot előállították, ám a gyanúsított ekkor fegyvert rántott, és fejbe lőtte az egyik rendőrt – derül ki az egyetem tájékoztatásából.

A rendőr azonnal meghalt, a gyilkos pedig elmenekült. Miközben a rendőrség különleges egységei épületről épületre átfésülték az egyetemi kampuszt, azonosították az elkövetőt. A 19 éves Hollis A. Danielst helyi idő szerint este 11-kor fogták el a lubbocki sportstadion mellett.

Lubbock, 2017. október 10.
Dátumozatlan kép Hollis A. Daniels 19 éves diákról, aki a texasi műszaki egyetemen agyonlőtt egy rendőrt, miután kábítószerfogyasztás gyanúja miatt előállították 2017. október 9-én. A támadót elfogták. (MTI/AP/Texasi műszaki egyetem)