Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A 10 éves gyereket őrnek állította, hogy a 11 évessel fajtalankodhasson

A 10 éves gyereket őrnek állította, hogy a 11 évessel fajtalankodhasson

Albérlői kislányával fajtalankodott az a gödöllői férfi, akit hétfőn szeméremsértés vétségének bűntettében és két rendbeli aljas indokból elkövetett testi sértés bűntettében is bűnösnek mondott ki a Budapest Környéki Törvényszék, és

másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt.

Az albérlők 11 éves kislánya és 10 éves fia 2013 nyarán az egyik szobában tévézett, amikor a férfi bement a gyerekekhez és kiküldte a fiút az ajtó elé, hogy kettesben maradhasson a lánnyal. Amikor a főbérlő a kamasz melleit és combját kezdte simogatni, a kislány ellenkezett, de a férfi felpofozta és hátba rúgta a menekülő gyereket. Mindeközben az ajtó előtt őrt álló kisfiú is dörömbölni kezdett, amire a vádlott őt is pofon vágta és fojtogatta.

A molesztálás végül úgy derült ki, hogy a főbérlő a történtek másnapján a testvérek édesanyja előtt vágta tarkón az egyik gyereket, akik aztán minden elmondtak a szüleiknek.