Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Németh Szilárd 12 aranyköpése a Molnár-vitán

Németh Szilárd 12 aranyköpése a Molnár-vitán

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke és Kövér Lászlónál is kövérlászlóbb ökle az MSZP-s Molnár Zsolttal ült le vitázni az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Molnár Zsolt a parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke, Németh Szilárd a bizottság alelnöke, így bőven volt közös témájuk. Németh Szilárd szokott furcsákat mondani, de legalább kellő vehemenciával teszi, az alábbiakban a vitán elhangzott aranyköpéseiből szemezgettünk.

1. Soros-terv = olyan lesz, mint Párizsban

Molnár: A Soros-terv figyelemelterelés. Miért nem inkább a „Rogán-tervről” beszélnek? (A jelek szerint ebbe Molnár beleért mindent a letelepedési kötvényektől a baltás gyilkos különös kiadásán át a nemzeti konzultáción keresztül a kormány orosz kapcsolataiig. Egyszóval a NER minden kellemetlen ügyét és problémáját.)

Németh: Ha a Soros-terv megvalósul, „ide beküldenek mindenkit, boldog-boldogtalan bejöhet ide,és olyan állapotok lesznek, mint Belgiumban, Brüsszelben, Párizsban, vagy bármelyik nagy nyugat-európai országban.”

2. Nyugati migránsok Magyarországra

Németh Szilárd a német statisztikai hivatal honlapjára hivatkozott, szerinte Münchenben az általános iskolába beiratkozó gyerekek 60 százaléka bevándorló. A Soros-terv alapján ez vár Magyarországra is. „Akkor mi jutna a magyar gyerekeknek?! Mi jutna a magyar családoknak, mi jutna a magyar egészségügyre?! Semmi! Még többen fognák a sátorfájukat, és elhagynák az országot!”

Szerencsére Magyarország és az általa kialakított szövetség azt az utat nyitja meg, hogy „nyugatról jöjjenek ide az emberek”.

3. Gyönyörű szimbólum

Molnár Zsolt szerint ma a magyar politikában senki nem akarja lebontani a kerítést, de az a baj, hogy a Fidesz szimbólummá tette, ezt látják Európából.

Németh Szilárd szerint a határkerítés gyönyörű szimbólum.

4. Aki jobban tudja az MSZP-nél, mit akar az MSZP

Németh szerint Botkának semmi dolga nem lett volna Brüsszelben, nem érti, minek ment ki. Szerinte egy magyar miniszterelnök-jelölt először járja körbe az országot, utána menjen Brüsszelbe. Németh szerint Botka egyik első útja Brüsszelbe vezetett, „letette a nagyesküt, ha ő lesz, akkor kerítés nincs”.

Molnár: „Nem akarjuk lebontani a kerítést.”

Németh: „Hát dehogynem!”

5. Ami nem a Soros-terv, az hablaty

Molnár szerint a Fidesz folyamatosan megtéveszti a magyar társadalmat. „Földbiznisz, trafikmutyi, korrupció.”

Németh: „Dödödödőő, hát ne hablatyoljunk, a Soros-tervről beszélünk.”

6. Kire kell figyelni?

Rónai: „Rám kéne figyelni.”

Németh: „Nem, most rám kéne figyelni!”

7. Még a románokkal is!!!

Németh szerint a magyar külpolitika sikerét bizonyítja, hogy egy csomó kérdésben még a románokkal is együtt tudnak föllépni. „Akik ezt nem akarják és tudják megérteni, azok a Soros béklyójában vannak, az ő tervét próbálják végrehajtani.”

8. A borítékolt konzultáció

Molnár a következő nemzeti konzultációról: „Ezért a kérdőívért kár, ez az emberek becsapása.”

Németh: „Jáááárh.” A konzultáció felhatalmazást, erőt ad a kormánynak, „erre rá lehet támaszkodni”.

(Kínzó kérdés: honnan tudja Németh Szilárd, hogy a konzultációnak olyan eredménye lesz, amire a Fidesz majd rá tud támaszkodni?. Vagy bármilyen eredményre készek rátámaszkodni? És ha az lesz az eredmény, hogy a magyarok támogatják a Soros-tervet?)

9. Csak úgy röpült a babakocsi, de a rendőrrohamot nem ők szervezték

Molnár arról, hogy a Fidesz politikusai forró őszre számítanak: „Egyelőre ezt a várost csak önök gyújtották föl 2006-ban.”

Németh: „Nem, bocsánat, abszolút nem, a jelentés nem erről szól, és akik ott voltak, én ott voltam, nem tudom, ön járt-e arra, én ott voltam, ott a legkeményebb helyen voltam, mikor a babakocsi csak úgy repült magasan.”

Molnár: „Dehát önök szervezték azt az egészet.”

Németh: „Mit, a rendőrrohamot? A rendőrrohamot azt nagy valószínűséggel nem mi szerveztük.”

10. Elhúzott, mint az MSZP miniszterelnök-jelöltje

Molnár: „Önök félnek a választásoktól.”

Németh: „Mi? Mi félünk a választásoktól? Bocsánat, félnivalója annak van, akinek bukott miniszterelnök-jelöltje van. Na, azok félhetnek, mert még egy miniszterelnök-jelöltet sem tudtak kiállítani, gyakorlatilag. Olyan gyorsan elhúzott a miniszterelnök-jelöltjük, amilyen gyorsan lehetett.”

11. A korrupció és a terrorizmus összefüggéséről

Molnár az oktatás és az egészségügy tönkretételét próbálta emlegetni, illetve hogy Magyarország korrupciós indexe az élmezőnyben van.

Németh: „Nincs az élmezőnyben, Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa, minden szempontból, itt azért nem volt terrorcselekmény.”

12. Levitáció

Molnár szerint a fideszesek el fognak bújni a vita elől.

Németh: Dehogy bújnak, „itt vagyok az asztal fölött”.

https://www.facebook.com/atv.hu/videos/1595893437144634/