Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Andy Vajna magánéletének szálai egy filmtervben futnak össze

Andy Vajna magánéletének szálai egy filmtervben futnak össze

A filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna ex-csaja olyan filmet fog rendezni, amit a filmügyi kormánybiztos jelenlegi csajának barátnője gyárt majd. Elsőre én sem értem, de bogozzuk csak:

A Kölcsönlakás című színdarab megfilmesítésének tervéről van szó, a hírről a 444.hu számolt be. A cikk szerint Andy Vajna közbenjárására megszerezték a darab írójától, Ray Coonytól a megfilmesítési jogokat, ami természetesen nem volt nehéz ügy, hiszen A miniszter félrelép is az ő darabja volt eredetileg, a filmnek pedig Andy Vajna volt a producere. A Kölcsönlakást a Játékszínben játsszák, benne van Dobó Kata is, Andy Vajna ex-csaja, és először a színdarabot rendező Kapitány Iván szerette volna megszerezni a megfilmesítés jogát, de természetesen alulmaradt Andy Vajnával szemben.

Dobó Kata a TV2-n számolt be róla, hogy ha minden jól megy, akkor ő rendezheti a forgatókönyv fejlesztésénél tartó filmet. A fejlesztésre már kaptak pénzt a Filmalaptól, amelynek, ugye, Andy Vajna a feje: 10,5 millió forinttal nagyjából a háromszorosát kapták az általában ilyen munkákra megítélt összegnek.

De Dobó Kata még csak feltételes módban mer beszélni, bizonyára nagyon izgul, hogy a Filmalap vajon a film elkészítését is támogatni fogja-e:

„Filmet fogok rendezni, abban az esetben, ha kapunk rá támogatást.”

Mindezt pedig az tetézi, hogy a produceri feladatok arra a Sárosi Mónika Krisztinára várnak, aki Vajna Tímeának, Andy Vajna jelenlegi csajának (feleségének) a barátnője, és közös vállalkozásuk is van, méghozzá a Universe Management Kft., amivel szépségversenyeket szerveznek.

Azonban a legszebb az egészben az, hogy Dobó Kata még soha életében nem rendezett filmet, Sárosi Mónika Krisztina pedig csupán a Pappa Pia című remekmű stáblistáján volt feltüntetve produceri minőségben, valószínűleg alibiből.