Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Piaci áron 4,8 milliárdért kézbesítenék a nemzeti konzultáció leveleit

Piaci áron 4,8 milliárdért kézbesítenék a nemzeti konzultáció leveleit

Elkezdődött az újabb nemzeti konzultáció leveleinek kézbesítése. Szép, vastag boríték érkezik a választópolgárokhoz, hiszen az óriásplakátokon használt Soros György is feltűnik a levélben, mint ahogy a miniszterelnök aláírásával ellátott “szokásos”, véleményformálásra felszólító sorok is.

A küldeményt “elsőbbségivel” érkezik. Arra a kérdésünkre, hogy egy “mezei” ügyfélnek egy ekkora boríték elsőbbségi feladása mennyibe kerülne úgy válaszoltak egy találomra felhívott postahivatalban: “600 forintból megvan”. A közel 8 millió választópolgárt alapul véve ez annyit jelent, hogy a nemzeti konzultáció leveinek kézbesítése piaci áron csaknem 4,8 milliárd forintba került.

Kérdéseinket elküldtük a Magyar Postának, hogy mennyibe is került egy boríték kézbesítése, és erre adtak-e valamilyen kedvezményt? Ha a válasz megérkezik frissítjük írásunkat.