Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Órákkal korábban megismert tengerész mentette meg egy nő életét Las Vegasban

Órákkal korábban megismert tengerész mentette meg egy nő életét Las Vegasban

Az eddigi hírek szerint 59 embert ölt meg a 64 éves Stephen Paddock, aki magyar idő szerint hétfőn reggel nyitott tüzet a Las Vegas-i Mandala Bay hotel 32. emeleti ablakából egy zenei fesztivál látogatóira.

Azóta folyamatosan érkeznek a drámai hírek arról, ki és hogyan próbálta menteni a saját életét, vagy éppen hogyan szállított többeket kórházba egy lopott autóval.

Legutóbb az Independent ismertette meg a világgal a 23 Renee Cesario történetét, aki a koncert előtt két órával ismerkedett meg a 21 éves, tengerészként szolgáló Brendan Kellyvel. Facebookon futottak bele a posztjába, ahol leírta, hogy elkeveredett a barátaitól, így a sráccal bulizott egész este. Szinte mindenki táncolt, amikor ijesztő hangokra lettek figyelmesek.

Mintha tűzijáték lett volna

– fogalmazott Renee.

Akkor vált mindenki számára világossá, hogy lőnek, amikor a zene elhallgatott és a színpadon lévő zenészek elfutottak.

https://www.facebook.com/lovewhatreallymatters/posts/1682965398392518

„Mielőtt bármit is felfogtam volna abból, mi történik, Brendan a földre lökött és eltakart a testével. Amikor a lövések megszűntek egy időre, rám nézett és azt mondta, el kell tűnnünk innen, mert könnyű célpontok vagyunk” – tette hozzá.

Felálltak, körülöttük rengeteg ember feküdt a földön és futni kezdtek. Brendan folyamatosan biztatta, hogy minden rendben lesz és egészen addig futottak, amíg biztonságos helyre nem értek.

„Egy pillanatra sem hagyott magamra“ – írta a Facebookon Renee Cesario, aki sérülések nélkül megúszta a lövöldözést.