Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Belga futballcsapat elnöke volt az Andrássyn elgázolt férfi

Meghalt a kórházban a szombat délutáni fővárosi troligázolás súlyos sérültje – írta a Bors.

A 44 éves belga férfit már a baleset helyszínén újra kellett éleszteni. A kórházba szállítás után a gyors orvosi beavatkozás ellenére óráról órára romlott az állapota. Végül a férfi vasárnap belehalt életveszélyes sérü­léseibe.

A tragédiáról a La Derniere Heure című belga portál is beszámolt, ugyanis az áldozatról kiderült, hogy a belga Pont-á-Celles város Buzet kerületi focicsapatának elnöke volt. Mint írják, Renaud Van Mellaert üzleti úton vett részt a magyar fővárosban. Van Mellaert hat éve vezette a futballcsapatot. Szigorúan irányított, de a hangját sosem emelte fel. Jó üzleti érzékkel vezette a klubot, tapasztalt vezető volt.

Renaud Van Mellaert szombat délután többedmagával sétált az Andrássy úton, amikor az Izabella utca sarkán a járdáról lelépve elgázolta egy kanyarodó trolibusz. A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást.