Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
A fotós elmondta, mi történt a Las Vegas-i lövöldözés drámai fotója után

David Becker a Getty Images fotósaként készített képeket a Las Vegas-i koncerten. A Time magazinnak most arról beszélt, ő mit tapasztalt és hogyan élte meg a lövöldözést.

Az első két szám lement, majd ő a fotós sátorból próbálta elküldeni az első képeit. Meghallotta az első sorozatot, de amikor a biztonsági őrnél érdeklődött, hogy mi történik, ő azt mondta neki, hogy tűzijáték. Mindenki arra tippelt, hogy esetleg a hangtechnika romolhatott el és csak a harmadik sorozatnál kezdtek menekülni az emberek.

Becker behúzódott egy olyan helyre, amit biztonságosnak ítélt meg és fotózni kezdte az eseményeket. Akkor örökítette meg azt a párt is, ahol a férfi a testével védi a barátnőjét a golyózáportól:

(Fotó: David Becker/Getty Images)

A lap újságírójának elmondta, hogy még akkor is a földön feküdtek, amikor körülöttük már mindenki felállt. A férfi nyugtatni próbálta a barátnőjét, Becker azt azonban nem tudta megállapítani, hogy valamelyikük megsérült-e.

Néhány pillanattal a kép elkészülte után azonban szerencsére azt látta, hogy

mindketten felálltak és elrohantak.