Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Még mindig nem tudták azonosítani a Budai Várból kizuhant férfit

Még mindig nem tudták azonosítani a Budai Várból kizuhant férfit

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy azonosítani tudják azt a férfit, aki szeptember 29-én zuhant a mélybe a Budai Várból. A férfi nem élte túl a zuhanást, a rendőrség közleménye szerint a mélybe vetette magát a kilátóból.

A rendőrségi szemle során az ismeretlen férfinél személyes iratot, tárgyat nem találtak, személyazonosságának megállapítására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A férfi körülbelül 60-65 éves, 171 centiméter magas, átlagos testalkatú, kék szemű, ősz hajú, bajuszos. Különös ismertetőjegye a homlokán bal oldalon fent elhelyezkedő anyajegy. Halálakor kékesszürke inget, fekete derékszíjat, szürke szövetnadrágot és barna velúr bőrcipőt viselt. További képeket a rendőrség oldalán talál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképeken látható ruhaneműk alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!