Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Jóváhagyta a jegybank a Mészáros-birodalom bővülését

Jóváhagyta a jegybank a Mészáros-birodalom bővülését

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) október 2-án jóváhagyta a Konzum Nyrt. és a vele összehangoltan eljáró, a Konzum csoporthoz tartozó társaságok kötelező nyilvános vételi ajánlatát az Appeninn-részvényekre- írja az MTI.

Az Appeninn – a cég honlapja szerint – tevékenysége során olyan réspiaci szegmensekre koncentrál, melyekben alacsonyan árazott, ám nagy hozamtermeléssel kecsegtető eszközök szerezhetők meg, és tarthatók fenn közép- illetve hosszútávon, befektetési céllal. Ilyen célterület többek között az A- és B-kategóriás irodaházak piaca, valamint az ipari és logisztikai ingatlanok. Jászai Gellért elnök-vezérigazgató szerint a még az idén szabályozott ingatlanbefektetési társasággá (szit) alakuló vállalat a csoporton belüli szinergiák kihasználása mellett jelentős növekedési potenciállal rendelkezik.