Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Mellrákban szenved az Emmy-díjas tévésztár

Mellrákban szenved az Emmy-díjas tévésztár

A többek közt Az alelnök című sitcom sztárjaként és executive producereként ismert színésznő Twitter-oldalán osztotta meg a szomorú hírt. „Minden nyolc nőből egy mellrákos lesz. Ma én vagyok az az egy. A jó hír, hogy nekem van a támogató és gondoskodó családtagokból és barátokból álló legragyogóbb csapatom, a szakszervezeten keresztül pedig fantasztikus a biztosításom” – írja Louis-Dreyfus.

https://twitter.com/OfficialJLD/status/913452227104202752?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fvariety.com%2F2017%2Ftv%2Fnews%2Fjulia-louis-dreyfus-breast-cancer-1202575492%2F

„A rossz hír, hogy nem mindegyik nő ilyen szerencsés, szóval harcoljunk a rák minden fajtája ellen, és tegyük realitássá az általános egészségügyi gondoskodást” – olvashatjuk még a bejegyzésben.

A művész mindössze egy nappal azután kapta a hírt, hogy rekordot döntött azzal: zsinórban immár hatodik alkalommal nyerte el Az alelnökben alakított szerepével a legjobb női főszereplőnek járó Emmy-díjat. A színésznőt korábban olyan szériákban láthattuk, mint a Seinfeld, a Félig üres vagy a Christine kalandjai, de feltűnt olyan mozifilmekben is, mint a Hannah és nővérei vagy az Exek és szeretők.

https://twitter.com/1capplegate/status/913454418116218880?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fvariety.com%2F2017%2Ftv%2Fnews%2Fjulia-louis-dreyfus-breast-cancer-1202575492%2F

Habár nemrégiben bejelentették, hogy Az alelnök hetedik évada ezúttal az utolsó lesz, mindez független a sztár betegségétől. A sorozatot gyártó HBO nyilatkozatban állt ki színésze mellett, Christina Applegate, az Egy rém rendes család sztárja pedig rátwittelt Louis-Dreyfusra. „Keress meg, csajszi. Beszéljünk, ha szeretnél” – írta a színésznőnek sorstársa, akinél 2008-ban állapítottak meg emlőrákot. Applegate akkor kettős masztektómián esett át.

A komika annak idején humorral reagált saját állapotára. „Így biztos nekem lesznek a legjobb melleim az öregek otthonában. Az összes hölgy irigykedni fog majd rám a bridzsasztal körül” – célzott mellimplantátumaira. Applegate azóta teljesen felgyógyult (olyannyira, hogy 2011-ben gyermeket is szült), így minden bizonnyal sikeresen tudna lelket önteni Julia Louis-Dreyfusba.