Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Kirúgták a Tények riporterét

“Etikai összeférhetetlenség miatt felmondott munkatársának a TV2 Hírigazgatósága. Polgár Gézának, a Tények című hírműsor riporterének rendes felmondással, szeptember 21-én mondott fel a csatorna” – áll a TV2 szűkszavú közleményében. A pontos indok egyelőre nem ismert, a TV2 dolgaival azért általában képben lévő, viszont kamuzásra is bármikor kapható Origo etikai vétségek mellett még emberi vétségekről is ír, de konkrétumokba ők se mentek bele.

Polgár Géza évekkel korábban az RTL Klubnál dolgozott, ahol egy oknyomozó riportja miatt előállította a rendőrség. A riport az uniós mozgássérült parkoló igazolványok hamisításáról szólt, de végül nem lett belőle baja az újságírónak, a nyomozás megszűnt ellene, mivel bár a rendőrség szerint megalapozottan gyanúsították, tette nem volt veszélyes a társadalomra.