Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A hitlerjugend és a szalonnáci kifejezések is előkerültek a kirúgott Tények-riporter balhéjában

A hitlerjugend és a szalonnáci kifejezések is előkerültek a kirúgott Tények-riporter balhéjában

Az Index elérte a TV2-től a mai nap folyamén kirúgott Polgár Gézát. A férfi azt mondta, “egy nagyjából három héttel a felmondás előtti szakmai vitája miatt küldték el, amely során Kiss András felelős szerkesztővel különbözött össze. Polgár hibát észlelt az egyik anyagában, ezért három perccel az adás előtt még szeretett volna belenyúlni abba, hogy aztán a riport hiba nélkül kerüljön adásba.”

Ezek eddig száraz tények, de az sokkal keményebb, hogy a 24-hez eljutott levelezésben, amiben többek közt így osztotta ki kollégáit:

“Kérlek légy precíz. Ahogy egy televíziós. Ez most nem a Fidesz-konyha. Nem a megszokott terep.”

De levelezéseiben többek közt a hitlerjugend, és a szalonnáci szavak is előkerülnek, de a biztonság kedvéért valakire azt mondta, hogy egy fasz!

Polgár állítása szerint biztos volt benne, hogy a többek közt a hírigazgató Kökény-Szalai Viviennel is folytatott csatározás után ki fogják rúgni, és csak azon lepődött meg, hogy ez nem hamarabb történt.