Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ki az a Kylie Jenner és kit érdekel, hogy terhes?

Ki az a Kylie Jenner és kit érdekel, hogy terhes?

A hétvégén a Világ Fontos Híreit lazábban kezelő újságok már kicsit elcsámcsogtak rajta, hogy Kylie Jenner terhes. Bár az egyszeri kommentelő első kérdése persze az, hogy mégis ki az a Kylie Jenner és kit érdekel, terhes-e, a valóságban minden létező statisztika azt mutatja, hogy a húszéves nő családalapítása valamiért borzasztóan érdekli az embereket. Nem énekel, nem színésznő, de már épp tizedik éve szerepel a Kardashian család közös realityjében, az idei évtől pedig már egy saját műsorban is bemutathatja, milyen is az, ha valakinek az a legfontosabb családi jellemzője, hogy nagyon gazdagok és furák.

Visszafogott pózolgatás.
Forrás: Facebook/Kylie Jenner

Az a helyzet, hogy Kylie Jenner az egész világ Mágenheim Julcsija és Tildája egyszerre: ő a lány, akit láthattunk duci tiniként felnőni a tökéletes modellalkatúnak született nővére, Kendall mellett, megélte, ahogy apját nővé operálják, közelről láthatta, ahogy idősebb féltestvére, Kim Kardashian leigázza a világ bulvársajtóját Kanye Westtel, hogy aztán

egyszer csak azon kapja magát a világ, hogy már rég nem az uncsi öregedő megélhetési celebek érdeklik, hanem a fiatal és érdekes Kylie.

Ő egy átélhető celeb, aki csak mérhetetlen mennyiségű pénze miatt tart előrébb, mint egy vele egykorú átlagos lány. Túl nagy bölcsességeket sem érdemes tőle keresni: “Önmagadnak kell lenni, erről szól az élet” – mondta családi valóságshowjának egyik részében, és bármekkora blőd baromságnak tűnik, ennek az embernek tényleg annyi az élete, hogy ő Kylie Jenner.

Ha távolról nézzük, ő a tökéletes 2017-es celeb: nem kell tőle nagy balhékra számítani, a világ dolgairól jól láthatóan egyáltalán nincs véleménye, tehát pont ki tudja elégíteni azoknak a vele egykorú embereknek az igényeit, akiket szintén jobban érdekel a hajfestés és a sminkelés, mint Donald Trump elnöki tevékenysége. “Fiatal vagyok és lány, látni akarom, tudni akarom, mit gondolnak rólam az emberek. Jobb, mintha nem olvasok el semmit” – vallotta be azt, amit igazából mindenki gondol, csak nem meri bevallani.

Újabb visszafogott pózolgatás
Forrás: Facebook/Kylie Jenner

Hogy nagyjából milyen szintű témák tudnak szenzációvá válni Kylie Jenner nagyon piacképes Instagram- és Snapchat-generációs rajongói között, arra a legjobb példa Kim Kardashian és Kanye West 2014-es esküvője. Itt egyszerűen annyi történt, hogy az akkor csak 17 éves lány kékre festette a haját. Igen, ennyi, illetve még annyi, hogy hirtelen erről mindenkinek megszületett a pozitív vagy negatív véleménye is, nem is olyan sokkal később pedig korosztályának a tömege festette be ideiglenesen a haját valami hülye színre. “Szinte havonta stílust váltok. Néha punknak akarok tűnni, néha rappernek, néha az elegancia vonz. Egyszerűen fiatal vagyok, és keresem, ki is vagyok én” – hangzottak el az újabb magvas gondolatok.

Bár első ránézésre Kylie Jenner tényleg az égvilágon semmi olyat nem csinált, amiért lenne oka bárkinek is gyűlölni, meglepően nagy indulatokat tud kiváltani a lány létezése. Aztán valamiért mégis, ugyanis a duci tinédzser mostanra már

annyiszor adta át testét a plasztikai sebészeknek, hogy rá se lehet ismerni a pár évvel ezelőtti állapotához képest.

Kylie Jenner 2011-ben. Kép: Isaac Brekken/Getty Images

Ezzel szerencsére témát szolgáltatott a Kardashian családon lelkesen csüngő sajtónak is, hiszen kit ne érdekelne, egy jó mellnagyobbítás, szájfeltöltés vagy fenékimplantátum? Ezek miatt Kylie Jennerből hirtelen erkölcsi kérdés is lett, a két oldal véleménye pedig röviden így foglalható össze:

  • Ha egy tinédzser húszéves korára így szétplasztikáztatja magát, az nagyon rossz példát mutat a testképzavarra amúgy is hajlamos lányoknak.
  • Kylie Jenner azt csinál a testével, amit akar, az pedig már rég probléma, ha valakinek az Instagram-celeb a legnagyobb példaképe.

Mindegyik felveti a kérdést, hogy egy húszéves lánytól, akinek születési adottsága a hírnév mennyire lehet elvárni, hogy bárkinek is példát mutasson? Felelős lehet egy csomó depressziós lányért valaki, aki úgy dönt, hogy nagyobb melleket szeretne magának? Mentő körülmény az, hogy amúgy elég jól sikerültek azok a plasztikai beavatkozások? Jenner erre csak röviden reagált: “Nagyon nehéz úgy élni, hogy nem csak a barátaid, hanem az egész világ bírál.”

Nos, nem teljesen ugyanaz.
Forrás: Facebook/Kylie Jenner

Az biztos, hogy beszélni imádnak róla, és épp ezért követni is: Kylie Jennernek 98 millió követője van Instagramon, majdnem 20 millió embert érdekel Facebookon, a saját nevével ellátott kozmetikai termékei pedig szárnyalnak, hiszen kicsit mindenki olyan akar lenni, mint ő. Ez különösen azért lehet sikeres, hiszen Kylie Jenner is kicsit olyan, mint egy gazdagabb verziója mindenki másnak: utat keres, sminktippeket oszt, új ruhákat vesz, aztán megnéz más embereket, akik pontosan ugyanezt csinálják.

Most, hogy terhes lett a tavaly a Szigeten is koncertezett Travis Scott-tól, nyilván a realityje és a karrierje is új lendületet kap, és senki ne csodálkozzon rajta, hogy a következő években is mindenhonnan Kylie Jenner fog visszaköszönni az interneten azzal, hogy az égvilágon semmi olyat nem csinál, amit ne csinálna a szomszéd is.

(via MTV, Entertainment Weekly)