Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ezzel a luxusgéppel repül Orbán

Ezzel a luxusgéppel repül Orbán

„Jó reggelt, Vietnám” – került ki vasárnap reggel a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalára egy videó (rossz helyesírással, hiszen Vietnamot ékezet nélkül írjuk), amin azt láthatjuk, ahogy Orbán egy repülőgéppel megérkezik a távol-keleti országba, majd landolás után kezet ráz a köszöntésére érkező méltóságokkal és tisztviselőkkel.

Habár a képsoron a gép csak kívülről látható, kis szakértelemmel beazonosítható, hogy egy A340 VIP típusú luxusrepülőről van szó, amit a lenti videón belülről is megnézhetünk, hogy megnyugodjunk afelől, hogy miniszterelnökünknek utazása során is teljes a kényelme.

https://www.youtube.com/watch?v=4GRFPQGMauI

Ezzel a géppel érkezett egyébként hazánkba szeptember 2-án a másnap meccset játszó portugál válogatott is. Ide kattintva a gép belsejében virtuális sétát is tehetünk. Itt pedig egy speciális alkalmazással is megnézhetjük Orbán mostani útját, s egyúttal az is egyértelműen kiderül, hogy valóban ugyanarról a gépről van szó.

Forrás: jetpano.net

Orbán Viktor látogatása egyébként szeptember 26-ig fog tartani: Vietnam után Szingapúrt érinti.

Forrás: jetpano.net