Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Felmondott az ATV-nél Demcsák Zsuzsa

Felmondott az ATV-nél Demcsák Zsuzsa

Bár reggel még mindenki arra fogadott volna, hogy Demcsák Zsuzsát kirúgja az ATV a két hete indult munkái körül kialakult furcsa helyzetek miatt, de a műsorvezető tudott meglepőt dobni, és ő maga mondott fel.

“Sziasztok! Ma találkoztam Dr. Németh Szilárddal az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, melynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva ÉN(!) kértem a szerződésem felbontásat, melyet Németh Szilárd elfogadott és közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm mindenki megértését” – írta ki Facebookra Demcsák.

Demcsák Zsuzsa problémái azóta foglalkoztatják különösen a közvéleményt, mióta Szanyi Tiborral sikerült egy teljesen értelmezhetetlen interjút készítenie, azóta pedig többször is felmerült, hogy a többi műsora felvétele sem ment le problémamentesen. Ő maga arra hivatkozott, hogy túlterhelte magát mostanában.