Demcsák Zsuzsa: Túlvállaltam magam

Demcsák Zsuzsa: Túlvállaltam magam

Ahogy arról már írtunk, Demcsák Zsuzsa körül elég sok munkahelyi probléma kezdett kialakulni, aminek betetőzése az volt, hogy az ATV-n futó Startban Szanyi Tiborral készített egészen fura hangulatú interjút. A csatorna a napokban fog dönteni róla, mit kezd a két hete kezdett műsorvezetővel, aki most Facebookon magyarázta meg azzal fura viselkedését, hogy egyedüláló anya.

“Azt gondolom, most jött el az ideje annak, hogy beszéljünk egy kicsit az ATV pénteki adásáról. Nem volt olyan médium, ami ne foglakozott volna a témával. Ma is számomra új, velem kapcsolatos mocskos hírekre ébredtem…
Ezt szomorúnak tartom, hisz nem pénteken vezettem először az adást, de nyilván annak nincs hírértéke. Nincsenek illúzióim, egy jó ideje már a médiában dolgozom, de ilyenkor mégis mindig meglepődöm az emberek rosszindulatán. Nem szeretnék magyarázkodni, de mégis azt gondolom, hogy azoknak a nezőknek, akik nyomon követik a munkámat, joguk van tudni, hogy mi áll a háttérben. Nem akartam a magánéletemről beszélni, de mégis megköveteli a helyzet. Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam. Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem szamítottam, és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam. További részletekbe jelenleg nem szeretnék belemenni, így kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben és fejezze be a mocskolódó pletykákat. Köszönöm!” – írta Demcsák.

A TV2-től nemrég távozó műsorvezető körül tényleg mindig történik valami, nemrég ittas vezetésért vették el a jogosítványát, a letiltása után pedig nem véletelnül jutott eszébe sokaknak, hogy egyetlen napig ő volt a kormány szóvivője is 2007-ben.