Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Letiltották Demcsák Zsuzsát az ATV képernyőjéről

Letiltották Demcsák Zsuzsát az ATV képernyőjéről

Többször is belegabalyodott a mondataiba Demcsák Zsuzsa, az ATV műsorvezetője pénteken a csatorna reggeli Start című műsorában, miközben Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel beszélgetett, ezért belső vizsgálat indult ellene. A hírt a csatorna sajtófőnöke, Kele Eszter megerősítette a Blikknek.

A lap úgy tudja, a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre. Demcsák Zsuzsa a tervek szerint jövő héttől minden este beült volna az Egyenes beszéd műsorvezetői székébe, ám ez most kútba esett. Csak azután születik végső döntés az ügyben, ha Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről, de biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd az Egyenes beszéd.

A műsorvezető adás előtt csak két órát aludt Fotó: MTI

A Blikk úgy tudja, Demcsák az interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázata a furcsa beszélgetésnek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel maximálisan a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedett.

Az interjú itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=twfmkbuRbJ8