Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Jim Carrey egy sorozattal tér vissza

Jim Carrey egy sorozattal tér vissza

A mostanában kevesebb fontos szerepet vállaló színésznek ez lesz az első rendszeres televíziós megjelenése az 1990-es In Living Color című szkeccsműsor óta. Most a Kidding című produkcióban Jeffet fogja játszani, aki Mr. Pickles néven szinte ikonná vált a gyerekműsorok világában, egyúttal több millió dolláros birodalmat épített maga köré. Amikor azonban családi élete összeomlik, sem a bábok, sem a milliók nem védik meg a férfit.

A Showtime egyelőre egy tíz részből álló első évadot rendelt be a sorozatból. Nem ez lesz az első együttműködés egyébként a sztár és a csatorna között: Carrey volt ugyanis az egyik executive producere a Szénné égek idefent című szériájuknak, amit nemrég a második évadra is meghosszabbítottak.

Kate Winslet és Jim Carrey az Egy makulátlan elme örök ragyogásában. Forrás: SPI

Ennél sokkal örömtelibb hír azonban, hogy a Kiddingben a színész ismét együtt fog dolgozni az Egy makulátlan elme örök ragyogása rendezőjével, Michel Gondryval, aki az új projektnek is a direktora lesz. A francia alkotó Carrey-vel együtt az executive produceri teendőket is elvállalta, az ötletgazda pedig Dave Holstein, a Nancy ül a fűben író-producere.

 

(Variety)