Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
A Jobbik tévéje bement a Ripostba, kezdődik az egymásra mutogatás

Úgy tűnik, a Jobbik házitévéje, az N1TV megirigyelte a momentumosok módszereit, és ők az erősen kormányközeli Ripost irodájába mentek be, hogy beszéljenek a főszerkesztő Ómolnár Miklóssal, vagy legalább valakivel, aki vállalja a Vona Gábort a nyugdíjasok rémeként ábrázoló cikk lehozását. Innentől kezdődik az igazi szórakozás, hiszen a Jobbik házi sajtója kezdett el kötekedni a Fidesz házisajtójával, úgyhogy az igazság kiosztásától jótékonyan eltekintve leírnánk az eddigi fejleményeket:

  • AZ N1TV munkatársai, köztük Szilvási Péter riporter némi kamuzással besétál a Ripost Kórház utcai irodájába, ahol a recepción egy kis értetlenkedés után elküldték őket, a recepciós értelemszerűen nem tudott arra válaszolni, milyen gyakran jár be Habony Árpád a szerkesztőségbe.
  • A Ripost villámtempóban lehozott egy cikket arról, hogy Vona Gábor testőre (ez Szilvási Pétert takarja) rárontott a szerkesztőségre. Szerintük itt az volt a cél, hogy megfélemlítsék az újságírókat.
  • A Ripost feldolgozását természetesen a teljes kormánymédia átvette, az embernek a végére már az lehetett az érzése, hogy az N1TV munkatársai gyakorlatilag felgyújtották az irodát, utána pedig sóval hintették be.
  • AZ N1TV dolgozói ma is odamentek az iroda elé, de ezúttal a dolgozni tartó újságírók után próbáltak szaladni.
  • A Ripost megint lehozott egy cikket arról, hogy erőszakos módszerekkel zaklatták munkatársaikat.

A nagy félelemkeltés alább megtekinthető az N1TV-től, a megtekintése után mindenki eldöntheti, ki volt itt a hülye.

https://www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/871124213043047/