Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szexuális erőszakkal vádolják a hétéves kislányt elcsábító nyugdíjast

Szexuális erőszakkal vádolják a hétéves kislányt elcsábító nyugdíjast

Csendben vádat emeltek az ellen az idős férfi ellen, akinek az ágyában találták meg tavaly decemberben egy Cegléden eltűnt 7 éves kislányt. A gyerek az 5 éves húgáért ment a Külső-Budai úti óvodába, amikor a 66 éves férfi becsalta magához. Amikor a járőrök késő este bejutottak a házba a gyerek az idős férfi ágyában feküdt, a rendőrök pedig több olyan nyomot is találtak, ami alapján arra következtettek, hogy a nyugdíjas férfi molesztálhatta a kislányt.

Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a Zoom.hu kérdésére megerősítette, hogy a férfi ellen vádat emeltek, de ennél többet a sértett életkora miatt nem akart mondani. Információnk szerint

a férfit szexuális erőszak bűntettével és személyi szabadság megsértésével vádolják, és jövő héten bíróság elé állítják.

 

Az óvónők szerint előfordult, de nem volt jellemző, hogy a 7 éves kislány hozta el a testvérét az óvodából. A gyereket nevelőszülei aznap egyébként jelezték, hogy a nagyobb lány megy a húgáért, mert az anya gerincét műtötték, más pedig nem ért rá a családból.

A rendőrökön kívül több civil is bekapcsolódott a keresésbe, végül egy helyi fiatalember vezette el a járőröket a nyugdíjas házához. Azért jutott eszébe, hogy ott lehet a kislány, mert emlékezett, hogy gyerekkorában őt is többször megpróbálta becsalogatni magához az idős férfi.