Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Angelina Jolie fiát is bevonta népirtásos filmjébe

Angelina Jolie fiát is bevonta népirtásos filmjébe

Jolie új rendezését, a kambodzsai népirtásról szóló First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers címűt augusztus 15-én mutatják be az amerikai mozik, de a napokban már láthatta a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál közönsége, ahol a sztár a Variety kamerájának is nyilatkozott.

https://www.youtube.com/watch?v=n73XAmR3JNs&feature=youtu.be

„Azt akartam, hogy dolgozzon, vegyen részt a kutatásban, segítsen nekem, és a történet gyermeki nézőpontja miatt is nagyon hasznos volt a közreműködése” – mondta Jolie. „De már az csodálatos volt, hogy ültem a forgatáson, és láttam, hogy ott ül a honfitársai körében. Látni őt alkotni, nevetni, kambodzsainak lenni és boldognak tűnni a szülőföldjén: ez jelentett nekem mindent” – tette hozzá.

Angelina Jolie és gyerekei 2017 februárjában a kambodzsai Siem Reapban lévő királyi palotában (Maddox középen integet). Forrás: MTI/EPA/Mak Remissa

A 2001-ben született fiút a színésznő 2002-ben fogadta örökbe egy kambodzsai árvaházból. A fenti videóban láthatunk részleteket a filmből is, de természetesen elérhető már az előzetese is. A klipben egyébként Jolie-n kívül megszólal a mű alapjául szolgáló önéletrajzi regény írónője, Loung Ung és producere, a szintén érintett Rithy Panh is.

https://www.youtube.com/watch?v=uS3Vp_quGCw