Ha lemaradt volna Jamie Foxxról, októberben pótolhatja

Ha lemaradt volna Jamie Foxxról, októberben pótolhatja

Október elején megint Budapestre jön, és információnk szerint néhány hétig biztosan marad is Jamie Foxx. Az Oscar-díjas színész az új Robin Hood-film pótforgatása miatt érkezik Magyarországra több más színésszel együtt.

A Robin Hood: Origins című filmet idén februártól májusig forgatták nálunk. A munka nem mindig volt problémamentes, márciusban ugyanis egy túlmelegedett lámpa miatt kigyulladt és teljesen leégett a produkció 200 millió forintos díszlete az etyeki Korda Filmstúdióban. A Zoom.hu azonban úgy tudja, hogy nem az itt forgatott jelenetek miatt kell a színészeknek megint Budapestre utazniuk.

Foxx egyébként kifejezetten jól érezte magát nálunk, az Instagramján rendszeresen posztolt magáról és a hóesésről, magáról és Ördög Nóráról, vagy magáról és jó sok magyar pálinkáról.

Az új Robin Hood-filmet egyébként Otto Bathurst rendezi, Taron Egerton (Kingsman) a címszereplő nyilazgató tolvajt fogja játszani, Jamie Foxx, mint Kicsi John, Eve Hewson, mint Marian, Jamie Dornan pedig Hewson férjeként tűnik majd fel a filmben.