A nagy bulvárszemle: most épp az X-Faktor kiesett versenyzője hőbörgött egy jót

A nagy bulvárszemle: most épp az X-Faktor kiesett versenyzője hőbörgött egy jót

  • A Bors elég erősen nyomon követte Hajdú Péter egykori cégének, a Frizbi Entertainment Zrt-nek a sorsát. Most épp ott áll a korábban a TV2 egyik fő beszállítójaként működő cég, hogy egy ukrán nőnél van, akit Vilmának hívnak és 79 éves.
  • A Sztárban sztárral persze ma is kell foglalkozni: LL Junior tegnap még megsértődött a dalát előadó Janicsák Vecára, ma már megbocsátott neki. Mindketten elnézést kértek a másiktól, szóval végre nyugodtan alhatunk. (via Blikk)
  • Emlékszik Nagy Szimonettára a szombati X-Faktorból? Ha nem, az nem baj, hiszen nem jutott be az élő műsorba, sőt, a zsűri inkább viccet csinált belőle. Szerinte viszont ennek azért van egy másik oldala is. “A szerkesztők azt mondták, jó vagyok, még azt is elhitették velem, hogy nagy esélyt látnak bennem, én pedig mint egy buta kislány, akit hipnotizáltak, csináltam, amit mondtak. Nem akartam, de féltem, hogyha nem táncolok vagy nem állok be a szélgép elé, végül mégsem válogatnak be a műsorba. Azt sem magam találtam ki, hogy hasonlítok Christina Aguilerára, azt kérték, hogy ezt mondjam” – írta ki Facebookra. Azon azért reméljük, senki nem lepődik meg, hogy a szerkesztők néha belenyúlnak kicsit az X-Faktorba. (via Bors)