Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Olyan dolgokat tudtunk meg az Együtt politikusairól, amikre soha nem számítottunk

Olyan dolgokat tudtunk meg az Együtt politikusairól, amikre soha nem számítottunk

Ne finomkodjunk a jelzőkkel, kiváló ötlet volt az Együttől, hogy az Ikea-katalógus dizájnjával hozták ki a 2018-as választási programjukat. A program természetesen tele van ígéretekkel, de minket mégsem ez fogott meg, hanem az, hogy a politikusok egy része betekintést engedett az otthonába is, amiből egy csomó fontos dolgot megtudhatunk róluk. Például azt, hogy kicsit átvernek minket a katalógussal. Egy kis tanulmányozás után összegyűjtöttük a legfontosabb észrevételeket.

Szigetvári Viktor szomorú ablaka

Az alábbi képen Szigetvári Viktor néz ki az ablakán. De nézze meg, hogy le van rohadva Szigetvári Viktor ablaka! Itt egy politikus, aki egy közölünk!

Fotó: Halász Nóra

Nagy Sándor DVD-gyűjteménye

A képen látható Nagy Sándor, Szeged alpolgármestere még hisz a DVD-kben, ugyanis a könyvek mellett külön szekcióban tartja őket. Eredetileg megvan neki például a Csinibaba című magyar film, de a Johnny Cash életéről forgatott Nyughatatlant is láthatta párszor.

Fotó: Halász Nóra

Baranyi Krisztina szárítóján a bugyi

Valaki Baranyi Krisztina, ferencvárosi önkormányzati képviselő otthonából elég apró bugyit hord. A kép bal szélén látható a szexi darab.

Fotó: Halász Nóra

Kinek a hűtője van Berkecz Balázs képén?

Valami nem stimmel: Berkecz Balázs, a párt baranyai politikusa szerintünk Baranyában él, a hűtőjén viszont egyértelműen látszanak az Arriba Taqueria és az Indigo éttermek szórólapjai, amik Budapesten vannak. Vajon átvernek minket??

Fotó: Halász Nóra

És itt a végső lebuktatás: látja azt a könyvespolcot a kép bal oldalán?

Fotó: Halász Nóra

Na, mert az ugyanannak a könyvespolcnak a széle, mint ami az alább látható képen is látszik, ráadásul még a könyvek is ugyanazok rajta!

Fotó: Halász Nóra

Vajon mit jelent ez? Az Együtt politikusai továbbra is titkolják előlünk a Valódi Arcukat? Vagy csak egyszerűen a fényképek kedvéért egyszerűbb volt Budapesten intézkedni, mint elutazni akár Baranyára? Esetleg ki van adva a pártszabályzatban, hogy ugyanolyan könyvespolcon kell ugyanazokat a könyveket tartani? Lövei Csaba ennyire szeretné az Indigo éttermet? A Denveri Musztángok bajnokcsapata?

Durva, de soha nem éreztem magamtól ennyire távol az Együtt politikusait!