Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Körhintabaleset: nem sikerült felébreszteni Krisztofert

A Veol.hu cikke szerint az orvosok még próbálkoznak a 18 éves Krisztofer felébresztésével, de közben próbálják felkészíteni a családot arra, amit nem lehet elfogadni.

A rossz kilátások ellenére a család hisz abban, hogy a 18 éves Krisztofer felépül, és újra velük lehet otthon. A lapnak Máthé Zoltán, a fiú nevelőapja mesélt arról, milyen a család élete a baleset óta:

“Naponta megyek látogatóba a győri kórházba, feleségem, Dia pedig folyamatosan mellette van, mert neki ott a helye! Az orvosok próbálnak felkészíteni minket arra, amit nem tudunk elfogadni! Mi hisszük, hogy meg fog gyógyulni Krisztofer, szeretnénk, ha újra itthon lenne velünk, az egész családdal!”

A férfi hozzátette, a gyerekek nagyon hiányolják az anyukát, aki soha nem volt még távol tőlük. A két legkisebb még nem tudta felfogni, hogy mi történ. Folyamatosan azt kérdezik, hol van Krisztofer és az édesanyjuk.

Szeptember másodikán Várpalotán, a Hunyadi Mátyás téren műszaki meghibásodás miatt eltört egy körhinta, és többen kiestek belőle. Az úgynevezett kalapácshintát a rendőrség lefoglalta, a szerkezetet szakértők vizsgálják.