Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az anya búcsúlevele alapján találták meg a rendőrök a hajdúszoboszlói apa és fia holttestét

Az anya búcsúlevele alapján találták meg a rendőrök a hajdúszoboszlói apa és fia holttestét

Mielőtt felvágta az ereit egy levelet írt az a hajdúszoboszlói nő, akinek férje mérget itatott 6 éves kisfiúkkal, majd felakasztotta magát. A Bors és a Blikk szerint az asszony a búcsúlevélben pontosan leírta, hol találhatják meg a rendőrök a férfi és gyermeke holttestét.

A helyiek szerint a masszőrként dolgozó nő szeptember 1-jén, múlt pénteken jelentette be férje és fia eltűnését a rendőrségen, de nem sokkal később üzenetet kaphatott a férfitól.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn adott ki nyilvános körözést az apa és gyereke eltűnése miatt. A férfi és a kisfiú holttestét végül a Keleti-főcsatorna közelében, egy erdős részen találták meg, a nőét pedig a család hajdúszoboszlói lakásában.

Forrás: Facebook/Hajdúszoboszlói Városi TV

A helyiek múlt pénteken még látták a férfit és gyereket, amint a városból kifelé bicikliznek. Úgy tudták, hogy a családnak a Keleti-főcsatorna közelében volt egy hétvégi háza.

A család tragédiájához valószínűleg az vezetett, hogy a férfit 2014-ben elbocsátották a Tourinform-irodától és azóta sem talált állást.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint a nő és a férje öngyilkos lett, míg a kisfiú halálát idegenkezűség okozta. Azt, hogy a családtagok milyen sorrendben haltak meg a boncolás derítheti ki. A gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.